Haninge Kiropraktorklinik

Vårt arbetssätt


Gonsteads system är unikt i Kiropraktiken då den är komplett både då det gäller undersökning och behandling av hela ryggen.

Gonstead-kiropraktorn letar i hela ryggen för att hitta ditt problem så fort som möjligt för att försöka ta bort subluxationen som orsakar dig att må dåligt.

Clarence S. Gonstead myntade ett begrepp som talar om precis hur en Gonstead-kiropraktor arbetar: “Find the subluxation, accept it where you find it, correct it and leave it alone”. Detta betyder att vi letar efter just ditt problem i hela din rygg för att hitta ditt specifika problem var det nu sitter för att det behöver inte vara precis just där du har ont och sedan skall man låta det vara för att kroppen skall få en chans att läka. Efter en komplett analys av din rygg är Gonstead-kiropraktorn redo att justera ditt problem vilket kan göras på olika bänkar, vilken väljs efter din fysik och dina eventuella begränsningar att röra dig/förflytta dig.

I Gonsteads system justerar vi inte bara ryggen utan vi har ett helt system av undersöknings tekniker och justeringstekniker för andra leder som axlar, armbågar, händer, knä och fotproblem. Målet för oss Gonstead-kiropraktorer är att få din kropp att fungera så optimalt som den kan!

Följ oss i sociala medier!